KleurplatenGB

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

Gratis Frozen Kleurplaten voor Kinderen

Het is geen geheim dat kinderen dol zijn op Frozen. De film van Disney uit 2013 was een regelrechte hit, en er zijn geen tekenen dat hij binnenkort zal afzwakken. Als je kinderen niet genoeg kunnen krijgen van Elsa, Anna, Olaf en de rest van de bende, zullen ze deze gratis Frozen kleurplaten geweldig vinden.

Frozen Kleurplaat 1: Elsa en Anna

Deze Frozen-kleurplaat toont Anna en Elsa, de twee hoofdpersonages uit de film. Anna is afgebeeld in haar iconische groene jurk terwijl Elsa haar prachtige blauwe jurk draagt. De zussen staan voor een sierlijk kasteelraam, omringd door sneeuwvlokken.

Frozen Kleurplaat 2: Kristoff en Sven

Kristoff is een stoere, maar lieve ijsman die bevriend raakt met Anna op haar reis om Elsa te redden. Hij wordt vaak vergezeld door zijn trouwe rendier, Sven. Op deze kleurplaat rijden ze samen door een winters bos op weg naar het kasteel van Arendelle.

Frozen Kleurplaat 3: Olaf de sneeuwpop

Geen Frozen-kleurplatenverzameling zou compleet zijn zonder de favoriete sneeuwman van iedereen, Olaf. Hij is hier afgebeeld omringd door bloemen en vlinders, met een grote glimlach op zijn gezicht.

Frozen Kleurplaat 4: Kasteel Arendelle bij Nacht

Het kasteel van Arendelle is adembenemend mooi, vooral ’s nachts als het helemaal verlicht is. Deze kleurplaat geeft je kind de kans om zijn eigen versie van het kasteel in te kleuren, met de kleuren die hij het mooist vindt.

Frozen Kleurplaat 5: Hans en zijn paard Sitron

Hans is een prins uit een ander koninkrijk die naar Arendelle komt om Anna van haar voeten te vegen. Op deze tekening is hij afgebeeld met zijn paard Sitron, klaar om samen de zonsondergang tegemoet te rijden.

Conclusie

Deze gratis Frozen kleurplaten zijn perfect voor kinderen die niet genoeg kunnen krijgen van hun favoriete filmpersonages. Met Anna, Elsa, Kristoff, Sven, Olaf en Hans op deze pagina’s, zal je kind uren plezier hebben met het inkleuren. Dus print vandaag nog een paar kleurplaten uit en laat de fantasie van uw kind de vrije loop!

 

Beoordeel aub 5 hartjes om de auteur van KleurplatenGB te steunen

5 / 5. 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 KleurplatenGB